Hemstädning

Hemstädning

Att anlita hemstädning i Borlänge är ett bra sätt att öka hemtrivseln i sitt hem. Det innebär att du slipper alla måsten då du kommer hem från arbetet och istället kan lägga den tid du sparar in på att umgås med familjen eller göra något annat roligt. Du kan beställa hemstädning i Borlänge hos Dala Proffs som har medarbetare som arbetat länge i branschen och därmed vet exakt hur städningen ska utföras för att uppnå bästa resultat. Du kan själv välja hur ofta du vill få städat hemma, en eller ett par gånger i veckan eller ett par gånger varje månad.

 

Hemstädning i Borlänge

När du beställer hemstädning kan du själv välja vad som ska ingå i städningen. Normalt ingår tömning av papperskorgar, dammsugning, moppning av golv, avtorkning av hyllor, avtorkning av möbler och fönsterbrädor. Du kan också välja om du vill lägga till ytterligare tjänster som exempelvis mattvätt, diskning, tvättning eller fönsterputsning.

 

RUT-avdrag för hemstädning

Vi uppfyller alla krav för RUT-avdraget vilket innebär att du som privatperson kan göra ett avdrag på 50 % av våra arbetskostnader i samband med att du anlitar oss för din städning. Det innebär att kostnaden för din hemstädning inte behöver bli speciell dyr samtidigt som du själv frigör värdefull tid. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hemstädning i Borlänge eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina behov av städning.


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte med vår städfirma i Borlänge

Dala Proffs AB är ett professionellt städföretag i Borlänge som står för noggrannhet, erfarenhet & service. Med oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och ett proffsigt slutresultat.