Spara tid och energi med hemstädning i Borlänge

Det finns många anledningar till att satsa på hemstädning och inte minst flyttstäd. Du sparar både värdefull tid och energi när du anlitar ett städproffs som löser städningen åt dig - energi som du istället kan lägga på någonting annat. Med experter som löser din flyttstäd slipper du även oroa dig för om städningen ska bli godkänd. Istället kan du fokusera på att starta upp ditt liv i ditt nya boende. För den som överväger att ta hjälp med flyttstäd eller andra ärenden inom städning är anledningarna många.

  • Spara tid och energi
  • Få experthjälp
  • Säkerställ att flyttstädningen godkänds


Spara tid och energi med hemstädning i Borlänge

När du kanske vill fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem i samband med en flytt eller helt enkelt bara vill frigöra tid i vardagen, kan det vara en bra idé att anlita oss på Dala Proffs. Du kan, istället för att städa, ägna dig åt det du tycker mest om, ha kvalitetstid med familjen, få till fler träningspass eller något annat som ger dig ny energi och mervärde i ditt liv. Sen kan du komma hem och koppla av i ett nystädat hem.

Vi hjälper dig gärna med ditt nästa städprojekt!


Med ett nystädat hem kan du pusta ut och njuta av din hemstädning i Borlänge. Vi kan ta oss an de flesta uppdragen oavsett boende. Självklart anpassar vi antalet städtillfällen så att det passar in i ditt liv. Vi gör även punktinsatser när behovet är som störst och du behöver ta hjälp utifrån. Ta gärna kontakt med oss via formulären som du hittar här på hemsidan. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi och lämnar prisuppgift. 


Använd RUT-avdraget på din hemstädning i Borlänge

Städhjälp omfattas av RUT-avdraget vilket innebär att du kan dra av en summa från kostnaden. Som mest kan du gör avdrag på hälften av kostnaderna. Det finns dock en maxgräns på 50 000 kr per person och år. Du kan själv kontrollera på Skatteverkets hemsida hur stort avdrag du har rätt till och hur mycket du har använt. Det här är någonting som vi kan väva in redan på offert-stadiet så att du får en bild av vad slutpriset kommer att landa på.

RUT-avdraget omfattar det som brukar kallas för hushållsnära tjänster, där tjänster som tvätt och städ ingår


Observera att totalsumman för bidragstaket räknas samman med om du har utnyttjat ROT-avdrag för ombyggnad och liknande. Kontakta oss via formulären här på hemsidan så hjälper vi dig gärna att undersöka hur mycket avdrag du kan göra och tittar på vad kostnaden kommer att landa på för din städhjälp. Att anlita städhjälp kan betraktas som en investering i dig själv och din dyrbara tid.


 Vår städfirma i Borlänge löser din städning

Dala Proffs hjälper exempelvis till med fönsterputs, städ av kök och badrum - allt det där som du helst slipper. Kanske har du bortglömda ytor och delar av ditt hem som behöver en ordentligt genomgång inför en flytt inom Borlänge kommun. Ugnsluckor är ett typexempel på ett område som lätt glöms bort i det löpande underhållet. Anlita Dala Proffs städtjänster och använd din egen tid till någonting som du värdesätter. Vi finns här för dig. Kontakta oss idag via våra formulär så hittar vi en lösning för dina behov.

Få upp till 5 kostnadsfria offerter från städfirmor i Borlänge

Fyll i vårt formulär så skickar vi ut din förfrågan till 5 städföretag aktiva i Borlänge. Tjänsten är helt kostnadsfri och utan köpkrav.