Tips & Råd till hemstädning i Borlänge

Att anlita hjälp med hemstädningen är ett bra sätt att få mer tid över till annat och med våra råd och tips kan du förvänta dig en utmärkt upplevelse. Hemstädning kan se ut på olika vis beroende på dina behov, både gällande kontinuitet och omfattning av städuppdraget. Vi på Dala Proffs anpassar vårt upplägg efter era behov när ni vill ha hjälp med hemstädning i Borlänge. Det är skönt att lämna över ansvaret för dammsugning, dammtorkning och moppning till någon annan. Övriga tilläggstjänster som brukar erbjudas är:

  • Tvätt och strykning av kläder
  • Hjälp med disk
  • Fönsterputsning


Tänk igenom dina personliga behov inför din hemstädning i Borlänge

Det som avgör hur du vill att städningen ska se ut beror helt på dina personliga behov. En del av oss behöver endast dammsuga och moppa golven varannan vecka, medan andra har ett behov flera gånger i veckan. Om du vet med dig att disk och tvätt brukar bli liggandes, kan det vara bra att köpa till det som extra tjänster till din regelbundna hemstädning. Priset på hemstädning beror på flera faktorer, så som storleken på ditt hem samt graden av nedsmutsning och omfattning av städuppdraget.

Ett bra tips är att beställa en provstädning

Du väljer själv om du vill att dina rengöringsmedel ska användas eller om städfirman ska ha med sig det själv. Många städfirmor fokuserar på grön städning och använder enbart miljövänliga städmaterial, vilket kan vara att föredra. Ett tips är att du beställer en provstädning från Dala Proffs innan du bestämmer dig, då får du en känsla av hur det går till samt hur ni fungerar ihop. Många gånger sker hemstädningen när du inte är hemma och det kan vara otroligt skönt att komma hem till ett rent hem.

Regelbunden hemstädning eller punktstädning

Regelbunden hemstädning innebär att ni har ett schema där personalen städar ditt hem allt från flera gånger i veckan till en gång i månaden. Genom att välja det alternativet får du ofta tjänsten till ett lägre pris. Du kan alltid begära en offert från Dala Proffs för att få koll på vad priset kommer att ligga på just för dina behov. Gå igenom vilka städtjänster du är intresserad av och ta upp så mycket som möjligt i din offertförfrågan för att få ett rättvisande pris.

Punktstädning är sådan du kan behöva en enstaka gång, så som flyttstäd eller fönsterputsning. Det kan vara skönt att slippa göra det själv. Ett råd är att du alltid använder en städfirma för flyttstäd i Borlänge, så kan ni ta tiden till att installera er i ert nya hem istället. Ett annat tips vi vill ge dig är att be städfirman om referenser innan ni skriver avtal, ett seriös städfirma i Borlänge ger er gärna referenser. Se även till att alltid få ett skriftligt avtal för din trygghet.

RUT-avdrag vid hemstädning i Borlänge

Om du betalar in tillräckligt med skatt under året kan du utnyttja RUT-avdrag för hemstädning. Det är ett avdrag för hushållsnära tjänster som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden. Genom att använda dig av avdraget kan du alltså få hemstädning eller flyttstädning utfört till ett lägre pris. Om du är i behov av hemstädning, flyttstäd eller annan tjänst av Dala Proffs i Borlänge kan du kontakta oss via vårt formulär här på hemsidan. Vi återkommer till dig så snart som möjligt för att hitta en lösning som passar dig.

Få upp till 5 kostnadsfria offerter från städfirmor i Borlänge

Fyll i vårt formulär så skickar vi ut din förfrågan till 5 städföretag aktiva i Borlänge. Tjänsten är helt kostnadsfri och utan köpkrav.