Flyttstädning

Flyttstädning

Är det dags att flytta så har du en hel del saker som behöver utföras som bland annat att packa ned allt ditt bohag och transportera bohaget till den nya bostaden. Därtill kommer sedan det mödosamma arbetet med att packa upp alla saker igen i den nya bostaden. Då kan det vara skönt att slippa tänka på att det också ska utföras en ordentlig flyttstädning som även ska godkännas av hyresvärden.

 

När du ska flytta kan du anlita oss på Dala Proffs som har professionella medarbetare som har en stor kunskap då det kommer till flyttstädning och hemstädning i Borlänge. Vi kan erbjuda dig flyttstäd i Borlänge till mycket konkurrenskraftiga priser. Det innebär att du slipper lägga tid på att få den gamla bostaden rengjord och istället kan använda din tid till att komma igång i den nya bostaden.

 

Flyttstäd i Borlänge

När du anlitar oss för flyttstäd i Borlänge tar vi över hela ansvaret för flyttstädningen och genomför arbetet på ett professionellt sätt. Vi garanterar att städningen blir godkänd vilket gör att du kan släppa alla tankar på din gamla bostad efter att du har flyttat ut allt bohag. Du är välkommen att kontakta oss för att erhålla ett fast pris för din flyttstädning i Borlänge.

 

Som privatperson har du också möjligheten att kunna göra ett RUT-avdrag i samband med städning i din bostad vilket innebär att du kan erhålla 50 % avdrag på våra arbetskostnader.


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte med vår städfirma i Borlänge

Dala Proffs AB är ett professionellt städföretag i Borlänge som står för noggrannhet, erfarenhet & service. Med oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och ett proffsigt slutresultat.